CAT | ESP
manipulació de tripes
manipulacio-tripes

TRIPA LAMINAT SEC

Per la nostra experiència primer com a xarcuters, hem tingut sempre la inquietud i l’afany d’inventar una tripa que millorés i facilités el procés d’elaboració i la qualitat de producció del fabricant d’embotit, alhora que pogués millorar la conservació i l’aspecte de l’embotit.

Fruit d’anys  d’inversió i dedicació de Manipulació de Tripes S.L en Recerca i Desenvolupament neix la Tripa Laminat Sec, un producte que revolucionarà el món de l’elaboració d’embotits.

El Laminat Sec és un producte de tripa natural i molta qualitat. Les peces de Laminat Sec es presenten envasades al buit i ja están llestes per elaborar l’embotit.

El Laminat Sec té molts avantatges per els fabricants d’embotit ja que estalvia molt de temps i mà d’obra en el procés de producció, ja que les tripes no s’han de posar en remull per estovar el dia abans. A més el Laminat Sec proporciona al fabricant d’embotits un procés d’elaboració net i ràpid, sense residus de sal i aigua bruta, no exposant a l’embotit a cap contaminant durant el procés de producció.

La Tripa Laminat Sec també aporta uns importants beneficis de cara al producte final, l’embotit: el fet de ser una tripa natural, allarga la vida de l’embotit ja que no s’asseca tant ràpid. La tripa, al no tenir grassa fa que l’embotit no es torni groc ni ranci.

Molts importants eleboradors d’embotit de tot Espanya ja està apostant per la Tripa Laminat Sec per els avantatges que els hi comporta tant en el procés de producció com per el millor resultat de la tripa en l’embotit.

tripa laminat sec
tripa laminat sec
Manipulació de Tripes S.L Passeig Canigó, 7 08506 Calldetenes  Tel. 93 8863628  mtripes@mtripes.net
Disseny i Posicionament web Komunícalo